Så gick det i Duntis Racet!

Duntis Racet kördes både lördagen och söndagen, som två olika tävlingar och de ingick i Svenska Sprintserien så vi körde under Backe-Reglementet, detta innebar att vi körde ett träningsåk, sedan två tävlingsåk där snabbaste tiden i en av omgångarna räknas. Under lördagen var vi fyra från teamet som körde med blandade resultat.

Jimmy i Grupp-E/VOC/Grupp-N B-förare slutade på en 4:e plats av 6:st startande, och det med Chrisses gamla Golf Mk2 som fick tåla en ganska kraftig avåkning! Men Jimmy var ändå nöjd med tanke på att det va första gången i den bilen!

Chrisse, Micke och Viktor körde i klassen Grupp-E/VOC/Grupp-N C-förare och snabbast i Teamet va Chrisse som slutade på en fin 3:e plats av 14 startande och det gjorde han med två snabba och stabila tävlingsåk! Micke slutade på en 5:e plats efter att han i sitt sista tävlingsåk prickat ett räcke på innern, Viktor slutade på en medioker 11 plats efter ett helt misslyckat sista åk där han bromsar död på bilen i en hårnål.

Under söndagens tävling är det bara Viktor som representerar teamet och han är riktigt revanschsugen efter lördagens misslyckande och i första tävlingsåket sätter han en riktigt bra tid och går upp i ledning i klassen, men tyvärr så gick höger fjäderben fram sönder på näst sista varvet och han kunde inte sätta någon tid i sista omgången, men han slutar ändå på en 2:a plats av 6:st startande under söndagen!

   

 

7 jul 2014