På lördag är det hemmatävling!

På lördag den 8/6 är det dags för rally igen! Det är  MK Skandia/Åtvidabergs MK som arrangerar Stefans Minne, deltävling 4 i RS-Serien i Östergötland!

Tyllinge Rallyteam kommer till start med fem bilar för första gången i en tävling, fyra i Grupp-E C-förare och en bil i Grupp-E Elit. I C-klassen är det Viktor Nilsson med Adam Nilsson i högerstolen i en VW Golf Mk2, Christoffer Johansson med kartläsare Conny Johansson i en VW Golf Mk2, Mikael Johansson med Johan Gustafsson i en VW Golf Mk3 och sen Kenneth Olofsson, som inte har någon kartläsare anmält än i en Honda Civic. I Elit kommer Jimmy Johansson med Elin Olofsson till start med sin Opel Astra. Teamet räknar med många framskjutna placeringar i hemmatävlingen, som alla tycker är en av de roligaste deltävlingar i RS-Serien. I C-klassen blir det tuff motstånd med hela 15 startande och flera av dem är erkänt snabba Grupp-E åkare, sämre med startande är det i Elit med bara tre bilar till start. 

 

Tävlingen startar 11:00 på lördag i Söderö utanför Åtvidaberg och det är en rallysprint på totalt 30km, där av 2SS på 3 km vardera som köres 2 gånger, totalt 12 km SS.  

4 jun 2013