Dåligt uppdaterat men detta har hänt:)

Säsongen har varit igång ett bra tag nu o här kommer allt som hänt o resultat i korthet.

Säsongen börja på himpan för bröderna Johansson, Viktor bygger än. Chrisse gör teamets bästa insats och kommer på en fin andra plats i det stora startfältet. Micke ligger bra till inför finalen där en punka sätter stopp för en fin placering. Jimmy körde första tävlingen i nya bilen o hade en viglig väg mot finalen o efter andra åket va det färdig kört redan innan finalen då oljetråget va skrot efter den dåliga banan.

Redan måndagen efter va Micke på premiär tävling med sin golf 4 o det sluta med buckla direkt "på bilen altså" . Micke med Chrisse i höger stolen hitta inte tempo o det blev en jobbig dag med en plasering i slutet av klassen.

Nya tag i Aprilsprinten i eskilstuna nu med både Micke o Jimmy till start. Och fort gick det för båda, Jimmy gasar in på en 2 plats o Micke som 4 av 14 startande i klassen. Micke va även snabbaste c-grupp e.

Sedan blev det sveistaträffen för Micke o Chrisse o dem nästan regna bort den dagen:) Trots detta går Micke in som total snabbaste grupp e o klassegern är hemma. Chrisse hade det tuffare o kom in i mål som 4 efter lite närkontakt med ett traktordäck som låg mitt i idealspårt:) 

Torsdagsrallyt nästa o då va Jimmy o Micke tillbaka i eskilstuna. Även denna gång gick det fort men inte tillräckligt. Stor klass med nästan 20 start och Jimmy slutar 5 och Micke blir 6a. Lite missnöjda men men

Stefansminne o hemma tävling!!!! Chrisse öppnar snabbast och är team snabbast på ss1 men på ss2 tar Micke o Jimmy i och delar stäcksnabbaste grupp e med på pricken samma tid:) Chrisse 2a o Micke 1a Efter första o Jimmy 2a i elitklassen. SS3 är det Jimmy som tar i mest när vädret blir ännu värre det vill säga regnet össer ner ännu mer. sista sträckan blir det en lättare avåkning för Jimmy o dagen va över då bilen fastnar i blötan. Bättre går det för Micke o Chrisse. Micke vinner klassen och Chrisse går i mål som 3a så tummen upp för den dagen.

Det är som hänt än så länge. Viktor har precis fått färg på bilen med så det går framåt. 

7 jun 2015